Healing

From Studio Knowledge Base
Jump to navigationJump to search

Om vi vil det eller ej, så kommer der nu et nyt år, og i år er det et år i tyverne.

For mange er et nyt års begyndelse/afrunding, en tid med håb og drømme, for hvad fremtiden vil bringe, det er en tid hvor der bliver givet løfter, og hvor drømme og frø som allerede er sået, kommer til syne. For de fleste giver et Nyt år også anledning til en del tanker om fremtiden og de ting der vil ske, og om hvad skæbnen har planlagt for os. healing Men for at se det mindste lille korn i det nye som kommer, kan det være en god ide at se på noget af alt det gamle.

En af de ældste fejringer historisk set kan snart begynde! For os har det forgangne år været:

Krystal og healerHuset kom til i 2014, og det kan nu ses i nye åbne og lyse lokaler der er bygget igennem nu snart 1½ år, og vi kan med stolthed sige at vi nu har et behandlerværelse og et showroom med sten og krystaller, ca 586 forskellige slags, som vi er stolte af.

Foruden dette har det været udvikling på alle plan, en udvikling der har vist os, at intet er umuligt, selv når vi snakker om de mindste ods, og vi kan med stolthed sige, at vi nu er med til at præge verden i mange år frem.

Ligeledes har det været et år hvor vi har kigget på egne og firmaets værdier, måden vi håndterede ting på og handle mønstre, har måtte forlade deres plads, for at nye tiltag og muligheder kunne skabes, og her har i også været med til at præge, det som Krystal and HealerHuset er idag, med jeres spørgsmål, svar, og i det hele taget bare læring fra jer. Her har vi bemærket at vi sammen med jer, er gode, og spiller hinanden gode, så af hjertet tak fordi i er her <3

Dernæst har det været året hvor webshoppen og hjemmesiden har været under stor ombygning, som i december måned skabte store problemer med mails fra os til en del af jer, DET UNDSKYLDER VI, og derfor har det også været året hvor vi har måtte sige farvel til samarbejdspartnere (vi ønsker dem alle held og lykke i fremtiden, og takker for at de har hjulpet os på vej), for det skaber endnu mere udvikling, endnu mere fokus på det vi ønsker for jer, og vores firma <3

En lille gave til jer kommer nedenfor, vi har nemlig prøvet at se lidt på, hvad der venter mange i 2020.

2020 rummer en rejse mod nye horisonter, et år der er og bliver som en ny begyndelse, én genstart, ja man kunne næsten sige en genfødsel til alt det gode, som vil vise sig som var det det sene forår, hvor alt spire og springer ud, og hvor alt forankres, i en større helhed. En fremtid der ligesom bliver skabt for dig ud fra det sted du står i livet, så du kan finde din egen vej i livet.

Året vil have en masse healing og personlig og sjælelig udvikling, med til hver og én, det bliver en tid hvor du nærmest vil blive tvunget til at se fremad, og ikke dvæle i fortiden.

2020 vil være Året hvor der bliver født en masse børn der er i kontakt med "med sig selv" de er fødte healere, som vil forandre verden. Børn, med en stærk personlig styrke og power, som vil hjælpe os med at finde vores indre styrke, hvis vi giver dem lov. Børn som for nogle vil hjælpe mange mennesker. Med dette sagt, er det også året hvor der vil komme en kæmpe opvågning for mange, og hvor den feminine energi vil grounde sig i alle, hvilket vil betyde at der kan, og vil ske, store ting i verdens historie, således at alle kan komme mere i balance.

2020 er året hvor ønsker kan blive til virkelighed, så ønsk dig det du aller inderst ønsker dig, og husk at dele disse med dem det berører.

Det bliver samtidig året, hvor vi i de forgangne år, har lagt grundstenene til den ypperste kærlighed, både til os selv, men også vores kommende/partnere, som vi nu kan høste godt af, så året 2020 bliver et kærlighedens år.

Succes, innovation og udvikling vil også kendetegne dette nye årti, så der vil komme meget fokus på arbejdslivet for mange, som vil skabe nye måder, der kan lette manges hverdag, helt ned på dna niveau.

Det er med andre ord, året hvor der kommer mange overraskelser på alle plan, og vi kender her i Krystal and HealerHuset allerede nu nogle af de positive ændringer der vil ske her i huset <3.

Husk at prøver du, får du erfaring og læring - Lyt Til Hjertet

Med dette sagt vil vi ønske alle et fantastisk NYT ÅR

TAK FORDI I ER HER <3

Krystal and HealerHuset Janne and Thomas